fbpx

AVÍS LEGAL

Protecció de dades personals

 

CESC-IT ÉS UNA MARCA REGISTRADA DE LA COMPANYIA CESC-IT ENGINYERIA DEL PROGRAMARI, SL. La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials per a CESC-IT que assumeix el compromís de garantir la privacitat de l’usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions entre totes dues parts. CESC-IT assumeix també el compromís de no obtenir informació innecessària sobre l’usuari. No obstant això, es compromet a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’usuari pugui facilitar a través del seu web. De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, l’informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti certes dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic que seran incorporats als fitxers de CESC-IT titular i responsable d’aquests. L’enviament referit a les dades personals constitueix el consentiment exprés al seu tractament, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius. Així mateix, l’informem que aquests fitxers es trobaran legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Per a salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Ús de les seves dades personals

 

Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas estan obligats a facilitar-nos les mateixes. No obstant això, l’usuari certifica que totes les dades que ens facilita són certs i pertinents per a la finalitat per a la qual li són sol·licitats. La nostra web recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol·licitar qualsevol tipus d’informació o aclariment. L’enviament corresponent implica la seva autorització a incorporar les seves dades personals als nostres fitxers corresponents, si CESC-IT ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privacitat. CESC-IT es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Recepció de Currículums Vitae

 

En cas d’enviar-nos el seu curriculum vitae, en virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals, l’informem que les seves dades personals s’incorporaran als nostres fitxers, amb la finalitat de disposar del seu currículum per a dur a terme processos de selecció de personal si el seu perfil professional s’ajusta a les nostres necessitats. Mentre no cancel·li expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continua interessat a formar part dels mateixos per a possibles futurs processos de selecció. Amb la finalitat de mantenir actualitzats els nostres fitxers de dades personals, preguem ens comuniqui qualsevol canvi o modificació que es produeixi en aquests.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals

 

En qualsevol moment podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició prevists en la Llei mitjançant escrit signat i dirigit a CESC-IT a la direcció C/ Joan XXIII, 19 08320, El Masnou, Barcelona, aportant còpia del seu DNI o mitjançant correu electrònic a l’adreça info@cesc-it.com

Comunicacions de dades

 

CESC-IT l’informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o quan l’usuari ens el autoritzi expressament.

Seguretat de les seves dades personals

 

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que CESC-IT ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades

 

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que s’hagi produït alguna modificació en aquestes, en cas contrari no responem de la veracitat d’aquestes. Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que CESC-IT ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per a la qual es van obtenir. CESC-IT no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pogués facilitar a tercers mitjançant els enllaços disponibles en la nostra web. CESC-IT pot modificar les presents polítiques de privacitat per a adaptar-les a les modificacions que es produeixin en el seu web, així com per modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que puguin aparèixer, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través de la nostra web. Per a qualsevol qüestió respecte a la Política de Protecció de Dades Personals pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades.

Ús de cookies

 

En compliment del que es disposa en l’article 22.2 de la LSSI, s’informa que CESC-IT utilitza “cookies” de tercers, petits fitxers de dades que s’emmagatzemen en el sistema de l’usuari, i que s’associen a un usuari anònim sense que puguin deduir-se dades personals d’aquest.
Aquesta web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google. Google Analytics utilitza “cookies”, per a ajudar a analitzar l’ús que fan els usuaris de la pàgina Web. La informació que genera la cookie sobre l’ús de la pàgina Web (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els seus servidors. Google usarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit d’entendre millor el seu ús del lloc web, recopilant informes i prestant serveis relacionats amb l’activitat del lloc web.
Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així li ho requereixi la legislació, o quan dits tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada del qual disposi Google.
En utilitzar aquest lloc web l’usuari consent el tractament d’informació per Google en la forma i per a les finalitats a dalt indicades.
En qualsevol cas, l’usuari podrà denegar o impedir la instal·lació d’aquestes cookies modificant la configuració del seu navegador.
En navegar per la nostra pàgina web, vostè accepta acollir-se als termes d’aquesta Política de Cookies.